Mad
Fællesspisningen er enormt vigtig for vores sammenhold. Det er her man lige mødes og følger med i hinandens hverdag – og bare et godt tidspunkt til at få lavet andre sociale og praktiske aftaler.
I øjeblikket er der fællesspisning 4 gange om ugen. Man kan spise i vores fælleshus eller tage maden med hjem og nyde den i fred og ro med familien. Der er altid en vegetarisk mulighed – og vi spiser kun det kød, som vi selv producerer. Det betyder, at vi i gennemsnit kun spiser kød ca. 1-2 gange om ugen, men til gengæld er det altid vidunderligt kød, som vi ved hvor kommer fra.
I landsbyen bager vi selv alt vores rugbrød. Rugbrødet er basis, og i madpakke-sæsonnen bliver der bagt og spist 25-30 brød om ugen. Vi er også fælles om at lave marmelade, fermentering og andre gode ting til køleskabet.
Vi har også en kiosk med mulighed for at købe både slik og en god flaske øko-vin.